Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Höga kusten, Birka Cruises

Följ med på långkryssning till världsarvet Höga Kusten. Upplev den vackra Norrlandskusten på ett helt nytt sätt. Ni får en alldeles unik kryssning från Stockholm längs Höga Kusten, med spännande utflykter i land.

Dag 1

Vi börjar med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta seglar ut från Stockholm. Under Captain’s cocktail presenterar vår befälhavare flera av alla som kommer att ta hand om dig under kryssningen. Under kvällen är du välkommen till dukat bord och en god trerätters välkomstmiddag. Lite senare bjuder vi på underhållning med våra proffsiga nöjesvärdar, underhållning i pianobaren och blir du sugen på en svängom spelar dansbandet upp till dans.

 

Dag 2 – Höga Kusten med Härnösand

Vi vaknar upp i Härnösand- Höga Kustens sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarade trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon av våra guidade utflykter! (Bokas i förväg hos Vadstena Buss).

På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Höga Kustenbron, via surströmmingens paradisö Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde.

Dag 3

Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteterna ombord, passa på att shoppa till taxfreepriser, koppla av på soldäck eller unna dig en härlig behandling i vår fina spa-anläggning på däck 10. Här kan du ta det lugnt en stund i vår utomhusjacuzzi med härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen 15.45

Guidade utflykter i Härnösand kan bokas till!

För mer information och bokning ring 0143-125 40 eller besök oss på Vadstena Buss

 

Pris 3045:- Reslängd 3 dag Datum 2017-08-21 - 2017-08-23
Resan inkluderar

Bussanslutning

Kryssning med Birka Cruises

Dubbelhytt insides

Dag 1: Capains cocktail, 3-rättersmiddag exkl. dryck

Dag 2: Frukost och 3-rättersmiddag exkl. dryck

Dag 3: Brunch exkl. dryck

Tillval

Guidade utflykter i land, Härnösand

Avbeställningsskydd

 

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post