Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Affärsresor är vår business

För våra affärsresenärer är vi tillgängliga dygnet runt, året runt. Det är en stor fördel när du snabbt behöver hjälp med att boka en ny resa eller boka om en rutt. Hos oss är varje affärsresenär en prioriterad kund.

Vi gör vårt yttersta för att alltid ta fram bästa möjliga reselösning och jämför vid varje tillfälle priser och tider, allt för att det ska passa dig optimalt och ta så lite av ditt fokus från affärerna som möjligt. Vid behov kan vi på mycket kort tid arrangera ett resepaket om du har flera olika destinationer att besöka.

Vår ambition är att ha en personlig kontakt med varje affärskund och snabbt lära oss vilka specifika krav och behov du har. Till exempel om du föredrar vissa flygbolag eller hotell, om du vill bo på ett rökfritt rum, kanske behöver en extra lång säng eller om du vill ha en hyrbil med automatlåda.

När Vadstena Buss är din affärsresebyrå kan du koncentrera dig på kärnverksamheten. Det sparar både tid och pengar. Till oss är du välkommen året runt, oavsett om du ska resa i tjänsten eller åka på semester med familjen.

Kontakta oss för mer information och bokningar!

Krister Andersson
Tel: 0143- 125 47
Krister@vadstenabuss.se

Annika Lundberg
Tel: 036-39 29 67
annika.lundberg@smalandsbussen.se